Brabantrit

Maandag 21 april 2014 - 2e Paasdag - onze 2e rit, route: Ruud alias HitandRun. Filmpjes

Het Forum en Route download archief is alleen toegankelijk voor leden.
Aantal deelnemers: 15
XXX Zomaar wat reacties van leden.Dan weten jullie waarom we stopten

Ik wil iedereen bedanken voor het meerijden met de Brabantrit. Een mooie opkomst, ondanks 2 zieken, 14 motoren en 1 duo passagier. Gelukkig hebben we het droog gehouden op een enkel spettertje na.

We hebben heerlijk gegeten in Oirschot en zijn speciaal nog ff gestopt in Rijsbergen voor Arjan en Wendy om verse asperges te kopen.

gtrz Ruud


Geweldige rit, vooral de inhaalrace na de lunchstop.
Paardentram Toen de dekselse bende besloot te gaan rijden was er nog een niet nader te noemen persoon die de geheugenkaart en batterij nog aan het wisselen was.
Hierdoor was ik binnen 20 seconden de bluetooth communicatie met Anita al kwijt.
Na een minuut gingen wij dan ook weg uit Oirschot.
Koelere, wat een verkeer, treuzelaars, camper, en zelfs een wagen met 2 ponnies ervoor maakten dat we niet echt snel konden inlopen... je laat die beessies toch niet schrikken :ohmy:

Ver, heel in de verte zagen we ineens een stukje van de sliert motorrijders... YES we've got them !
shit, staan ze bijna met z'n allen stil voor een stopbord Een 'blinde' bocht door... shit, staan ze bijna met z'n allen stil voor een stopbord.... dat doen ze anders nooit..... :lol:
Als één grote groep weer verder gereden.
gtrz Nico alias Lampie


Zondagmorgen whatsappie van broer Tony. Of ik nog ga rijden met de toerrijders. Daar had ik wel oren naar. In Dordrecht aangekomen veel bekenden en ook nieuwe gezichten. Om 10.00 uur vertrokken voor een prachtige rit uitgezet door Ruud (hitandrun). Door het prachtige Brabantse land. Hij bracht ons op plekken waar ik nog nooit ben geweest.

Bar & Bistro de Oude Smidse in Oirschot
Bar & Bistro de 'Oude Smidse' in Oirschot. www.oude-smidse.nl/

Halverwege was er een heerlijke lunch gepland. Daarna rit vervolgd in een lekker tempo door diverse dorpen en over dijken. Nog een onverwachte aspergestop gemaakt. Toen naar het eindpunt in Dordrecht voor een bakkie en even nakletsen. Daarna ging iedereen zijn eigen weg. Het laatste stuk naar huis met Nico en (mevrouw) Anita mee gereden. Hoop dat ik er 4 mei weer bij kan zijn.
gtrz Joop

 

Forumleden Napret klik hier

Filmpjes


Filmpje Ronald 23 noveber 2014, rit in de herhaling.....

Uitgelicht, was behoorlijk heftig dat negeren van de wegafsluiting
De FJR 1300 is niet echt gemaakt voor off road rijden maar mocht het nodig zijn, het kan wel.

Ja dat viel niet mee door het mulle zand op de FJR, ook de Pan european had er wat moeite mee. Het was ook niet zo'n goed idee de borden te negeren maar nu weet ik wel wat de FJR doet in het mulle zand.

 


Filmpje Ronald


Filmpje Tim

Filmpjes Ruud


Filmpje Ruud


Filmpje Ruud


Filmpje Ruud

Dit was de route

Brabantrit

Naar Forum recent


Terug naar website Website     Terug naar boven Top     Forum Index     Forum Recent     FJR Motor Onderhoud     Privacy   Joomla 5.0.1 Hostingby   youtube.png